21.09.2021
PAYLAŞ
Facebook Twitter More...

Orlando Disneyworld

The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes

Bu otel, Florida’nın Orlando bölgesindeki Sea World Adventure Park’a sadece 3, 2 km uzaklıktadır. Otel, Walt Disney World beldesine sadece 11 km uzaklıktadır. Bu büyüleyici otel, bölgedeki bir dizi cazibe merkezini keşfetmek için ideal bir ortam sunmaktadır. Wet n’ Wild, Discovery Cove, Kennedy Uzay Merkezi, Daytona Plajı ve Busch Bahçeleri’ne arabayla kolayca ulaşabilirsiniz. Bu zarif tesis, Grand Lakes arazisine bakan, geniş bir arazinin ortasında yer alır ve çarpıcı bir İtalyan sarayı tarzına sahiptir. Konuk odaları zarif bir şekilde tasarlanmıştır.

Hilton Orlando Buena Vista Palace Disney Springs A

Hilton Orlando Buena Vista Palace, uygun bir konumda modern bir vaha. Hilton Buena Vista Palace, bir ömür boyu fotoğraf fırsatları için bir al ve git pazarı ve bir Disney Karakter Kahvaltısı dahil olmak üzere beş harika yemek seçeneği sunar. Resmi Walt Disney World otelimizde, akşamları Disney Springs®’e de giden kesintisiz ve ücretsiz servisle dört Disney tema parkının tümüne kolaylıkla ulaşın.

Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World

Florida’da bulunan otel, Walt Disney World Resort’un kapısında, Disney avantajlarını sunmaktadır. Bahçeler, havuzlar, palmiye ve selvi sütunlarıyla çevrili, göl kenarında bir tatil beldesidir. Orlando Havaalanı tesise arabayla 30 dakikalık mesafededir. Bu tesis, LED ekran TV, kasa, buzdolabı, çay-kahve yapma imkanı ve saç kurutma makineli tam mermer banyo ile donatılmış modern konuk odaları sunmaktadır. Havuz alanlarında aile aktivitelerinin keyfini çıkarabileceğiniz otel, konukların çocuklarla eğlenebilecekleri veya kuleden 2 su kaydırağına dalabilecekleri açık yüzme havuzlarına sahiptir. Konuklar ayrıca uzun bir günün ardından, çok çeşitli terapiler sunan spa merkezinde enerjilerini geri kazanabilirler.

 

Rezervasyon ve ücret için Airep Otel Departmanı ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim numaramız 02123342925 ve 26 veya gte@airep.com

gte@airep.com T: +90 212 334 29 90 WhatsApp: +905423582167 / +905423582130
A: Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. Çınar Apt. No:25/3, 34437, Elmadağ, Beyoğlu, İstanbul, Turkey